Huami pošle Amazfit X do výroby příští rok

Huami pošle Amazfit X do výroby příští rok
2019-12-13T23:49:55+02:00
• 14. 12. 2019
1

Nedávná výroční konference společnosti Huami Technology přinesla novou informaci kolem chytrých hodinek s názvem Amazfit X, které byly vůbec poprvé představeny světu jako pouhý koncept během měsíce srpna tohoto roku. Nejnovější zpráva věští zařízení slibnou budoucnost, protože čínský výrobce hodlá zahájit jeho oficiální prodej v zatím neupřesněnou dobu a totéž platí pro prodejní cenovku.

Vyhlížejte v roce 2020

Zveřejněný příspěvek na domácí sociální síti Sina Weibo jasně hovoří o spuštění hromadné výroby v první polovině příštího roku s tím, že první kusy by mohly zamířit k majitelům až v druhé polovině roku 2020. Navíc musíme doufat ve větší úspěch než u hodinek Nubia Alpha s podobným designem, jejíž cena se aktuálně pohybuje okolo hranice 11 500 Kč.

Základní výbava Amazfit X obsahuje 2,07palcový AMOLED displej s hustotou pixelů 326 PPI nebo 92° zakřivením. To bylo dosaženo zahřátím celokovové konstrukce při extrémně vysokých 700° Celsia a postupných 6ti stupních ohýbání. Baterie o velikosti článku 220 mAh údajně vydrží až 7 hodin provozu.

Závěrem můžeme dodat, že jediná základní deska nemohla být zakřivena, proto firma Huami ji alespoň složila ze 3 částí, aby se maximálně přizpůsobila celému zakřivení hodinek.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Nebude to sedm dní výdrže baterie? ????

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat