Samsung neprodal 1 milion kusů Galaxy Fold aktualizováno

Samsung neprodal 1 milion kusů Galaxy Fold [aktualizováno]
2019-12-17T08:14:42+02:00
• 17. 12. 2019
1

Aktualizováno 17. 12.

Young Sohn, prezident Samsung Electronics, původně uvedl, že společnost Samsung prodala jeden milion kusů Galaxy Fold, ale jak se nyní ukazuje, nejedná se o pravdu. Tiskový mluvčí společnosti uvedl, že Young Sohn si zřejmě zaměnil číslo s původním plánem prodeje a že Galaxy Fold nedosáhl takového prodeje. Některé analýzy uvádí, že se Samsungu podařilo prodat kolem 500 tisíc kusů.

Původní článek 13. 12.

Nedávno představený Samsung Galaxy Fold nezažívá úplně dobré období. Ještě před samotným prodejem se objevila chyba v displeji, která způsobovala nefunkčnost zobrazovacího panelu. I přesto se ale jihokorejskému výrobci povedlo prodat více než jeden milion kusů. 

Galaxy Fold zažívá dobré prodejní období

Na první pohled nejde o úplně velké číslo. Mějte ale na paměti, že jde o zcela nový telefon, respektive technologii, která tu ještě nebyla. Kromě toho jde o úplně novou produktovou kategorii a pro většinu lidí je stále finančně nedostupná. 

I přesto se na trhu nachází přes milion zákazníků, kteří jsou ochotni investovat do tohoto experimentu nemalý peníz. Samsung tak díky Galaxy Fold vydělal zhruba dvě miliardy dolarů, což není vůbec špatné číslo. Společnost by však měla počítat s tím. že se o tento segment začne zajímat více firem.

Pokud tomuto experimentu věříte, máme pro vás uspokojivou informaci. Samsung totiž během příštího roku očekává, že prodá více než šest milionů kusů Galaxy Fold. Mezitím bychom se také měli dočkat nové generace, která bude stát podobné peníze jako současné vlajkové modely.

Zdroje: gsmarena.com, themobileindian.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 13. 12. 2019, 18:43

Samsung lhal a prodal pouze 400-500 tisic 😂

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat