Dotekomanie.cz

Galaxy Fold 2 nabídne cenu současných smartphonů

Jihokorejská společnost Samsung nedávno lehce provokovala na sociálních sítích s dosud nepředstaveným modelem Galaxy Fold 2. Nyní se na internetu objevily další podrobnosti, které pochází přímo z Koreje. 

Galaxy Fold 2 již začátkem roku 2020

Informace pochází přímo z The Korea Herald, jenž se odkazuje na jeden ze svých průmyslových zdrojů. Nicméně, podle všeho by nový Galaxy Fold 2 mohl být cenově dostupnější než Samsung Galaxy S11+. Cena by totiž měla startovat na 850 dolarech, tj. zhruba 19 550 Kč bez DPH. Jen pro zajímavost, cena současného Galaxy Fold se pohybuje okolo 2 000 dolarů, tedy cca 46 000 Kč bez DPH. Ovšem i přes tuto vysokou cenovku se firmě podařilo prodat přes 500 000 kusů telefonů.

Samsung si od nižší cenové hladiny slibuje mnohem větší úspěch v rámci prodaných kusů. Celkově společnost předpokládá, že v průběhu příštího roku prodá až šest milionů Galaxy Fold 2. Některé zdroje dokonce uvádí, že bychom se ve druhé polovině roku 2020 mohli dočkat i vylepšené verze. Zajímavé je, že se ve skutečnosti můžeme dočkat jak horizontálně, tak i vertikálně skládacího telefonu. 

To ale není všechno. Dokonce jsme se dočkali údajného měsíce, ve kterém by druhá generace skládacího telefonu mohla dorazit – únor 2020. V současné chvíli se jedná ale jen o spekulace, je tedy veškeré informace brát s rezervou.

Zdroj: androidheadlines.com

Exit mobile version