Apple za odhalení chyby v systémech zaplatí až milion dolarů

Apple za odhalení chyby v systémech zaplatí až milion dolarů
2019-12-22T18:00:17+02:00
• 22. 12. 2019
1

Společnost Apple v srpnu letošního roku slibovala, že ještě letos zpřístupní všem uživatelům program, díky kterému si budou moci přivydělat odhalením různých chyb v rámci systémů a služeb, které Apple nabízí.

Apple nabízí nový program

Právě program pod názvem Bug Bounty Program byl nyní skutečně všem zpřístupněn a díky němu může „zbohatnout“ každý. Pokud tedy v systémech společnosti Apple naleznete závažné chyby, kterou budete schopni detailně popsat a následně vysvětlit, tzn. v jakém případě se chyba vyskytuje a podobně, společnost vás finančně odmění. 

Apple již dříve Bug Bounty Program nabízel, ovšem tehdy byl program k dispozici pouze v rámci iOS. Navíc mohli chyby nahlašovat jen vybraní vývojáři. Nyní je ale možné nahlásit chyby i v jiných operačních systémech (tvOS, watchOS, macOS, iOS), přičemž nahlásit jej může opravdu každý. 

Odměna ale rozhodně není malá. Vydělat si totiž můžete až milion dolarů, což je zhruba 22,93 mil. korun. Abyste ale této částky dosáhli, musíte odhalit skutečně závažnou chybu. Za nalezení menších chyb pak samozřejmě získáte mnohonásobně nižší odměny. Jestliže se v systémech od Applu vyznáte a chcete nějaké chyby nahlásit, můžete tak učinit prostřednictvím tohoto odkazu.

Zdroj: ww.9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Mojho spolupracovnika syn sa dostal do systemu Applu – ma iPhone 7 (vraj asi 15min) a mohol robit Co chcel. 😂😂😂😂

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat