Apple News přináší denní e-mailový newsletter

Apple News přináší denní e-mailový newsletter
2019-12-07T19:06:26+02:00
• 8. 12. 2019

Apple News přináší novinku v podobě e-mailového oznámení na bázi denního zpravodajství pod názvem „Dobré ráno“. Dříve se uživatelé mohli přihlásit k zasílání e-mailových upozornění od Apple News na vybrané příběhy. Nyní se zdá, že Apple tento způsob formalizuje do pravidelného denního newsletteru. 

Apple News nabízí Dobré ráno

Apple mimo jiné prohlásil, že každé ráno nabídne nejlepší zprávy a analýzy z nejdůvěryhodnějších zdrojů. Apple News je kromě toho prý nejoblíbenější zpravodajskou aplikací pro iPhone. Vydavatelé obvykle uvádějí v aplikaci velké počty dostupných stránek, ale snaží se zpeněžit své publikum reklamou. 

Společnost Apple novou službu News+ představila začátkem letošního roku. V té době nabízela přes 300 časopisů a novin, a to za pouhých 227 Kč bez DPH měsíčně. Nicméně, první e-mail Dobré ráno obsahuje mimo jiné zdroje titulků a shrnutí od The Washington Post, Reuters, LA Times a The Hollywood Reporter. Shrnutí jsou napsána redakčním týmem Applu, přičemž se nejedná pouze o citace ze zdrojových článků. 

Zdá se ale, že v současné chvíli neexistuje žádný způsob, jak spravovat nastavení e-mailových upozornění v aplikaci News. Někteří uživatelé tak mohou být zmateni, protože se vysloveně nepřihlásili k odběru newsletteru. 

Zdroj: ww.9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat