Aplikace Signal nyní podporuje iPad

Aplikace Signal nyní podporuje iPad
2019-12-02T11:30:12+02:00
• 2. 12. 2019

Nejnovější aktualizace pro Signal přichází s vyhrazenou verzí pro operační systém iPadOS, přičemž vám nově umožňuje nastavit tablet jako připojené zařízení. Podobně jako Signal pro desktop i mobilní verze zabezpečeného zasílání zpráv pro iPad hladce spolupracuje s vaším telefonem a umožňuje vám odesílat a přijímat zprávy na jakémkoli zařízení. 

Signal konečně podporuje iPad

Aktualizovaná aplikace má nyní také nové rozhraní určené pro displej tabletu a nabízí více prostoru bez umělého přiblížení, díky kterému všechny prvky vypadají velice dobře. Může dokonce zobrazit vaše konverzace s horizontálním rozvržením v režimu na šířku, kdykoli je prohlížíte na iPadu. 

Signal 3.0 navíc obsahuje vestavěnou podporu pro ořezávání videa, kterou můžete použít pro úpravu jakéhokoli klipu. Pokud chcete někomu ve skupinovém chatu poslat zprávu nebo zavolat, můžete tak snadno učinit klepnutím na avatar daného uživatele. Přidána byla také podpora několika jazyků – bangla, hindi, marathi, tamil, telugu, ukrajinština, urdu a vietnamština. Poslední změnou pak je možnost předávat zprávy mezi vlákny a upravovat je. 

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat