Amazfit Sports Watch 3 přichází ve Star Wars edici

Amazfit Sports Watch 3 přichází ve Star Wars edici
2019-12-21T15:00:22+02:00
• 21. 12. 2019

Tentokrát mohou zbystřit skalní fanoušci Hvězdných válek, kteří si mohou pořídit nové chytré hodinky od čínské společnosti Xiaomi za zcela odpovídající cenovku. Pod značkou Amazfit je nyní připravena rovnou exkluzivní edice s názvem Sports Watch 3 Star Wars Exclusive Edition a v produktové nabídce se připojí k nyní dostupné dvojici zařízení nesoucí označení Standard Edition nebo Elite Edition.

Nejen pro sportovce

Strojek vybavený kulatým ciferníkem vyplňuje 1,34palcový displej Full-Moon od firmy JDI s rozlišením 320 x 320 pixelů. Ten dokáže běžet jak v režimu minimální spotřeby energie, tak při použití venku na přímém slunci umí automaticky rozjasnit panel k maximální spokojenosti uživatele. Přední panel chrání safírové sklíčko nejen s antireflexní vrstvou, který byl vložen do pouzdra vyrobeného z odolného titanu.

Získaná licence od majitelů značky Star Wars přináší spoustu licencovaného obsahu, což znamená řemínek s hesly od stěžejních postav Darth Vadera a Mistr Yoda, speciální ciferník či přizpůsobený rámeček. Výrobce přibaluje nějaké menší dárky i do samotného prodejního balení. Oficiální prodej startuje od čtvrtka 19. prosince za prodejní cenu v přepočtu od 5 224 Kč s tím, že později ještě stoupne cena na 5 551 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat