Xiaomi představilo chytré hodinky Mi Rabbit Children’s Watch 2S

Xiaomi představilo chytré hodinky Mi Rabbit Children’s Watch 2S
2019-11-28T09:32:59+02:00
• 28. 11. 2019

Nejnovější chytré hodinky čínské společnosti Xiaomi opět cílí na děti. Nový model pod názvem Mi Rabbit Children’s Watch 2S jsou počínaje dnešním dnem v prodeji, a to za 29 dolarů, což je zhruba 667 Kč bez DPH. Nejedná se o vůbec špatnou cenu za takové zařízení, zejména s ohledem na přítomné funkce.

Mi Rabbit Children’s Watch 2S aneb hodinky pro děti

Chytré hodinky Mi Rabbit Children’s Watch 2S jsou vybaveny 1,3palcovým barevným dotykovým displejem a s rozlišením 240 x 240 pixelů. Konstrukce hodinek je kulatá a vyrobena z měkkých materiálů, které jsou určeny pro děti a pohodlné manipulování. Kromě toho je nové zařízení vodotěsné, a to díky přítomné certifikaci IPX8. Nemusíte se tedy bát, že by vaše dítě hodinky poškodilo vodou či jinou kapalnou tekutinou. 

Mi Rabbit Children’s Watch 2S podporují také AI v reálném čase, přičemž dokáží přesně určit polohu uživatele, bez ohledu na to, zda se nachází uvnitř ve velkých nákupních centrech, na vysokorychlostních železničních stanicích nebo dokonce letištích. Hodinky jsou vybaveny 600mAh baterií, která na jedno nabití vydrží až sedm dní. 

Hodinky mají také zabudovaného AI pomocníka, který se jmenuje XiaoAI spolužák. Ten dokáže odpovědět na otázku, přehrávat hudbu, vyhledávat v encyklopedii a další kousky. Zařízení mimo jiné zvládne být během hodiny v režimu nerušit, a to díky aplikace MiTu. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat