Xiaomi představilo 20W bezdrátovou nabíječku s podporou Qi

Xiaomi představilo 20W bezdrátovou nabíječku s podporou Qi
2019-11-11T11:30:21+02:00
• 11. 11. 2019

8. listopadu letošního roku čínská společnost Xiaomi představila zcela novou bezdrátovou nabíječku. Ta nabízí velice rychlé 20W nabíjení. Pro jaká zařízení je nabíječka určena a co všechno nabízí, se dozvíte o pár řádků níže.

Xiaomi představilo levnou a rychlou dobíjecí stanici

Začněme vzhledem. Pokud jde o design, má 20W bezdrátová nabíječka od Xiaomi velice minimalistické prvky. Základním prvkem je plastový kruh, na kterém je připevněna opěrka pro mobilní telefon. Bez podstavce vypadá bezdrátová nabíječka jako powerbanka. V prodeji bude pouze varianta v černé barvě, což příslušenství dodává klasický a elegantní vzhled. 

Hlavní funkčností této bezdrátové stanice je možnost nabíjet zařízení jak vertikálně, tak také horizontálně. Díky své konstrukci se zařízení víceméně zdvojnásobí, čímž je uživateli umožněno se rychle podívat na příchozí oznámení. 20W bezdrátová nabíječka ke své činnosti samozřejmě používá technologii Qi. Právě proto ji lze použít k takřka každému telefonu – od iPhonu až po Samsung Galaxy Note. 

Nutno podotknout, že stanice podporuje rychlost dobíjení v podobě 20 W. Ovšem některé telefony, například iPhone, mají omezenou rychlost na 7,5 W. Doba nabíjení se tak bude lišit v závislosti na zařízení. Bezdrátová nabíječka od Xiaomi bude činit krásných 14 dolarů, tj. zhruba 308 Kč bez DPH. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat