WhatsApp nově umožňuje nakupovat produkty přímo z aplikace

WhatsApp nově umožňuje nakupovat produkty přímo z aplikace
2019-11-08T13:30:24+02:00
• 8. 11. 2019

Zdroj: MacRumors

1

V některých částech světa malé podniky k propagaci svých produktů nepoužívají pouze sociální sítě. Velkými pomocníky jsou také aplikace pro zasílání zpráv, například Viber, Messenger či WhatsApp. A právě WhatsApp nyní těmto podnikům usnadňuje propagování produktů. 

WhatsApp pomáhá malým podnikům budovat mobilní obchod

Společnost zahájila novou strategii, která je určená podnikům, které nemají ani oficiální webové stránky. Díky nové funkci budou tyto podniky moci vybudovat mobilní obchod, prostřednictvím kterého budou zákazníci kupovat jejich produkty. Jinými slovy, aplikace WhatsApp nyní disponuje službou pro nakupování přímo v aplikaci, která umožní lidem nakupovat produkty bez nutnosti návštěvy webových stránek. 

Firmy prodávající prostřednictvím těchto mobilních aplikací musí někdy potenciálním zákazníkům zasílat své ceníky a fotografie produktů. Vlastně tento proces se neustále opakuje, což může být pro firmy unavující. Nová funkce tak umožňuje sestavit seznam zboží s fotografiemi, cenami a popisy. Důležitou informací je, že uživatelé nemusí pro nákup stahovat aplikaci Business. Katalogy jsou nyní k dispozici pro platformy Android a iOS, a to v Brazílii, Německu, Indii, Indonésii, Mexiku, Velké Británii a USA. Majitel, tedy Facebook, ve své tiskové zprávě uvedl, že služba bude velice brzy k dispozici po celém světě.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Tak až to nastane, tak to vidím na migraci k jinému kecálkovi.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat