Dotekomanie.cz

USB flash disk od Xiaomi a další vychytávky v akci [sponzorovaný článek]

Xiaomi opět rozšířilo paletu svých produktů, které je možné se jménem této firmy zakoupit. Nově si můžete pořídit kvalitní USB flash disk o kapacitě 64 GB a s rychlostí USB 3.0. Novinka od Xiaomi váží pouhé 4 gramy a je zpracována z kovu, konkrétně ze zinku. Flash disk má navíc koženkové poutko, které můžete snadno například přichytit ke karabině. Cena vysokorychlostní novinky od Xiaomi je nyní v akci za 370 Kč.

Další slevy při akci 11.11

V rámci oslav akce 11.11 jsou v obchodě TomTop další slevy na spoustu výrobků. Můžete si dokonce zasoutěžit i o telefon Xiaomi Mi 9, stačí jen mít trochu štěstí. Pokud nevyhrajete zrovna hlavní výhru, můžete získat například elektrickou koloběžku od Xiaomi či slevové kupóny na nákup u TomTopu. Kromě soutěžní události je zde i možnost vybrat si ze spousty produktů za snížené ceny. K dispozici jsou tak například bezdrátová sluchátka T3 TWS, akční kamera, dron či 3D tiskárna.

Na výběr máte i z velikého množství chytrých hodinek či náramků a na své si přijdou i milovníci retro her, pro které jsou připravené herní konzole. V nabídce jsou též praktické věci, jako chytré zabezpečení domácnosti či věci na úklid a opravu domu. Podívejte se a přesvědčte se sami, co vše za skvělé ceny TomTop nabízí.

Exit mobile version