Dotekomanie.cz

Razer Junglecat je nový herní ovladač za 99 dolarů

Společnost Razer představila svůj nový herní ovladač zvaný Junglecat, který je uchycen na levé a pravé straně telefonu. Ve výsledku pak ovladač působí jako Nintendo. Hlavním lákadlem nového ovladače je to, že nabízí hráčům lepší zážitek tím, že eliminuje potřebu používat prsty k vyvolávání akcí na displeji. 

Razer Junglecat podporuje oficiálně jen čtyři telefony

Junglecat podporuje v současné chvíli pouze mobilní telefony s operačním systémem Android. Dodáván je se všemi potřenými ovládacími prvky – dvě analogové páčky, tlačítka na každé straně, 4tlačátkový d-pad a čtyři další tlačítka. 

Razer však v tomto případě podporuje pouze čtyři modely – Razer Phone 2, Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy S10+ a Huawei P30 Pro. Tyto telefony byly vybrány na základě velkých displejů a herně orientovaných specifikací. Ovšem i přesto, že žádný z těchto vybraných modelů nevlastníte, můžete Junglecat stále používat jako samostatný ovladač. 

Co se týče kompatibility her, Razer poskytuje seznam na svých webových stránkách. Razer také zveřejnila aplikaci Razer Gamepad v Obchode Play, jež automaticky konfiguruje gamepad s přednastavenými profily pro podporované hry. Baterie by na jedno nabití měla vydržet více než 100 hodin, přičemž dobít jej lze prostřednictvím portu USB-C. Nutno podotknout, že příslušenství se s mobilním telefonem připojí prostřednictvím Bluetooth Low Energy (BLE).

Nový herní ovladač se začíná prodávat na oficiálních webových stránkách společnosti Razer, a to za cenu 99,99 dolarů, tj. zhruba 2 199 Kč bez DPH. 

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version