Razer Junglecat je nový herní ovladač za 99 dolarů

Razer Junglecat je nový herní ovladač za 99 dolarů
2019-11-01T19:30:33+02:00
• 1. 11. 2019

Společnost Razer představila svůj nový herní ovladač zvaný Junglecat, který je uchycen na levé a pravé straně telefonu. Ve výsledku pak ovladač působí jako Nintendo. Hlavním lákadlem nového ovladače je to, že nabízí hráčům lepší zážitek tím, že eliminuje potřebu používat prsty k vyvolávání akcí na displeji. 

Razer Junglecat podporuje oficiálně jen čtyři telefony

Junglecat podporuje v současné chvíli pouze mobilní telefony s operačním systémem Android. Dodáván je se všemi potřenými ovládacími prvky – dvě analogové páčky, tlačítka na každé straně, 4tlačátkový d-pad a čtyři další tlačítka. 

Razer však v tomto případě podporuje pouze čtyři modely – Razer Phone 2, Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy S10+ a Huawei P30 Pro. Tyto telefony byly vybrány na základě velkých displejů a herně orientovaných specifikací. Ovšem i přesto, že žádný z těchto vybraných modelů nevlastníte, můžete Junglecat stále používat jako samostatný ovladač. 

Co se týče kompatibility her, Razer poskytuje seznam na svých webových stránkách. Razer také zveřejnila aplikaci Razer Gamepad v Obchode Play, jež automaticky konfiguruje gamepad s přednastavenými profily pro podporované hry. Baterie by na jedno nabití měla vydržet více než 100 hodin, přičemž dobít jej lze prostřednictvím portu USB-C. Nutno podotknout, že příslušenství se s mobilním telefonem připojí prostřednictvím Bluetooth Low Energy (BLE).

Nový herní ovladač se začíná prodávat na oficiálních webových stránkách společnosti Razer, a to za cenu 99,99 dolarů, tj. zhruba 2 199 Kč bez DPH. 

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat