Dotekomanie.cz

Nová Nokia 110 láká na 18denní výdrž

Ať už jsou tlačítkové telefony stále v oblibě, nebo ne, tak společnost HMD Global se snaží držet aktivitu značky Nokia ve všech segmentech mobilního trhu. To dosvědčuje aktuální novinka do nejnižší třídy v podobě telefonu s názvem Nokia 110, která je cílena na nejméně náročné zákazníky. Čínský výrobce šetřil ve výbavě, kde se dalo, a to také potvrzuje velmi nízká prodejní cena.

Ideální do zálohy

Přední část zabírá 1,77palcový TFT displej s rozlišením 160 x 120 pixelů a klasická sestava fyzických tlačítek. Uvnitř běží procesor SPRD 6531E od Spreadtrum a uživatelé mají k dispozici 4MB úložiště. Rozšíření je zajištěno přes slot pro paměťovou microSD kartu v maximální velikosti 32 GB. Konstrukce telefonu byla vyrobena z polykarbonátu, přičemž z proporcí můžeme zmínit tloušťku 14,3 mm a váhu 76,1 gramů.

Větší pozornost si akorát zaslouží 800mAh baterie, u které slibují výdrž až 18,5 dne v pohotovostním režimu, 14 hodin telefonování, 27 hodin přehrávání hudby nebo 18 hodin poslechu FM rádia. Seznam specifikací uzavírá 8megeapixelový senzor fotoaparátu a microUSB vstup pro nabíjení. Na prodejních pultech jsou na výběr tři barevné verze (černá, růžová, zelená) za cenu od 630 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version