Dotekomanie.cz

iPad Pro letos nedorazí, dočkáme se jej příští rok

Finanční ředitel společnosti Apple, Luca Maestri, poskytl poměrně zajímavou informaci o tom, zda se ještě v letošním roce dočkáme dalšího iPadu Pro. Vše podrobně vysvětlil v rozhovoru, který si nyní rozebereme. 

iPad Pro příští rok s 5G modemem

Když Maestri hovořil v rozhovoru pro zahraniční média o příjmech společnosti Apple, uvedl, že vše odpovídá skutečnosti, že iPad Pro bude mít na rozdíl od letošního roku rozdílné načasování spuštění na trh. Jinými slovy, zatímco Apple v říjnu loňského roku aktualizoval iPad Pro, Maestri naznačuje, že k nové aktualizaci nedojde minimálně do roku 2020. 

I když jsme vás v průběhu podzimu informovali o tom, že společnost skutečně plánuje představit nový iPad Pro ještě do konce letošního roku, nyní je vše jinak. iPad Pro by tak mohl dorazit až v březnu příštího roku. S největší pravděpodobností nový iPad Pro nabídne 3D snímání, které bude podporovat zadní fotoaparát. Kromě toho bychom se měli dočkat hned trojice zadních fotoaparátů. Dále lze očekávat příchod 5G modelu a verze s úhlopříčkou displeje 12,9 palců. 

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version