Dvě série seriálu See od Applu stojí téměř čtvrt miliardy dolarů

Dvě série seriálu See od Applu stojí téměř čtvrt miliardy dolarů
2019-11-09T15:00:50+02:00
• 9. 11. 2019
1

Nová streamovací služba Apple TV+ byla v pátek minulého týdne oficiálně spuštěna, přičemž doposud nabízí ke sledování pouhé čtyři originální pořady z dílny Applu. Jedním z těchto pořadů je See, tedy post-apokalyptická fantasy série v hlavní roli s Jasonem Momoou. Celý příběh se odehrává stovky let v budoucnosti, kde zbývající lidé na planetě Zemi jsou zcela slepí. 

See prozatím Apple stál nemalý peníz

Francis Lawrence, který celý seriál produkoval a režíroval, hovořil se zahraničním serverem Business Insider o celkovém rozpočtu a dalšími podrobnostmi týkající se série. Z rozhovoru vyplývá, že Apple a celý produkční tým se setkal s několika slepými konzultanty, kteří do příběhu přinesli hned několik nápadů, které pak Apple použil při tvorbě prvních epizod. 

Celý příběh je založen na vzdálené budoucnosti, ve které žije pouze hrstka lidí, kteří jsou slepí. Příběh také tlačí důraz na to, jak by taková budoucnost mohla vypadat a co by ve skutečnosti zůstalo. 

Hollywoodský reportér minulý měsíc uvedl, že seriál See bude stát zhruba 240 mil. dolarů, a to za pouhé dvě sezóny. Samotný Francis Lawrence v rozhovoru prozradil, že série je skutečně drahá, ale rozpočet nepřekročí.  Nutno podotknout, že Lawrence režíroval velice populární filmy, například Hunger Games, Mockingjay a podobně. 

Zdroj: businessinsider.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Hloušek

10. 11. 2019, 15:49

Hunger games nepokládám za snímek ke shlédnutí a to mám velice rád žánr který navozuje…Apple TV skončí tak rychle jak začala kvůli takovým rozpočtům…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat