Apple právě vydal iOS 13.2.2 opravující problémy s RAM

Apple právě vydal iOS 13.2.2 opravující problémy s RAM
2019-11-07T20:30:54+02:00
• 7. 11. 2019

Společnost Apple právě v tomto okamžiku zveřejnila další instalační balíček, tentokrát s označením iOS 13.2.2. Aktualizace přichází zhruba týden po vydání iOS 13.2. Pojďme se společně podívat na to, co je nového. 

iOS 13.2.2 opravuje důležité chyby

iOS 13.2.2 přináší hlavně opravu pro správu operační paměti. V předchozí verzi operačního systému iOS 13.2 se nacházel problém, který způsoboval neočekávané ukončení aplikací dostupných na pozadí. Uživatelé si totiž stěžovali na brzké ukončování aplikací běžících na pozadí.

V praxi problém vypadal následovně. Jakmile jste spuštěnou aplikaci minimalizovali na pozadí, například protože jste chtěli odpovědět na textovou zprávu, a ihned jste ji opět otevřeli, nemusel se vám zobrazit obsah, který jste opouštěli. Naopak se vám aplikace mohla spustit zcela od začátku. Znamená to tedy, že například nějaký film, který máte rozkoukaný, budete muset sledovat od začátku. Tento problém se projevoval u všech zařízení. 

Dále nová aktualizace řeší problém, jenž způsoboval ztrátu připojení k mobilní síti, a to po ukončení telefonního hovoru. Kromě toho iOS 13.2.2 přináší řešení problému s přechodnou nedostupností mobilní datové sítě. 

Apple také opravil chybu, která v praxi způsobovala odesílání nečitelných odpovědí na zprávy se šifrováním S / MIME mezi Exchange účty. Zmínit pak nemůžeme ani řešení problému způsobující prohlížení výzev k rezervaci při použití služby související s přihlášením Kerberos v Safari či problém s nabíjením příslušenství YubiKey přes Lightning konektor.

Nový instalační balíček je pochopitelně dostupný jako OTA (over-the-air) aktualizace. Stačí přejít do Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat