Dotekomanie.cz

Xiaomi Haylou LS01 jsou nové chytré hodinky za 308 Kč

Xiaomi Haylou LS01

Čínská společnost Xiaomi představila své nové chytré hodinky Haylou LS01. Jedná se o cenově dostupné chytré hodinky, přičemž mezi jejich hlavní rysy patří monitor srdeční frekvence, sledování spánku a aktivity či 14denní výdrž baterie na jedno nabití. To vše získáte za pouhých 14 amerických dolarů, tj, zhruba 308 Kč bez DPH. Pojďme si tyto nové hodinky představit.

Design a funkce Xiaomi Haylou LS01

Chytré hodinky Haylou LS01 disponují čtvercovým barevným displejem, jehož velikost činí 1,3 palců. Xiaomi v tomto případě použilo zobrazovací technologii LCD s rozlišením 240 x 240 pixelů. Celková konstrukce hodinek činí 0,9 x 35,7 x 11,6 mm a váží 34 gramů. Hodinky Haylou LS01 jsou pak dodávány společně s 26,3 mm širokým silikonovým páskem, který lze jednoduše vyměnit za jiné pásky – ty si můžete pochopitelně dokoupit. 

Haylou LS01 disponuje baterií o kapacitě 210 mAh, přičemž na jedno nabití hodinky zvládnou pracovat 14 dní. Nutno ale podotknout, že právě výdrž baterie se bude lišit v závislosti na používání. Chytré hodinky od Xiaomi jsou kompatibilní se zařízeními s operačním systémem Android a iOS. Mezi podporované verze patří Android 4.4, iOS 8 nebo novější. 

Skvělou informací je, že se i v této cenové kategorii nachází certifikace IP68 zaručující vodotěsnost až do hloubky 1,5 metru po dobu maximálně 30 minut. Hodinky jsou kromě toho schopny fungovat při teplotách v rozmezí -20 °C do 45 °C. 

Jak bylo již v úvodu článku zmíněno, hodinky jsou také vybaveny monitorem srdeční frekvence. Haylou LS01 kromě toho podporuje také sledování aktivit, počítadlo kroků, sledování spánku a devět různých sportovních režimů. V současné době jsou hodinky k dispozici ke koupi pouze v Číně za cenu 308 Kč (14 dolarů). Celkově vzato se zdá, že se jedná o vynikající produkt za nízký peníz, který nabízí širokou škálu funkcí. 

Kompletní specifikace Xiaomi Haylou LS01

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version