Dotekomanie.cz

Chytrý LED pásek Yeelight LED Lightstrip Plus vyhrává… [soutěž]

Yeelight LED Lightstrip Plus

S novým týdnem zde máme další soutěž. Tentokrát můžete získat chytrý LED pásek Yeelight LED Lightstrip Plus v hodnotě 1290 Kč. Cenu do soutěže věnovala Alza.cz. Důležité je správně odpovědět na soutěžní otázku. Soutěžící napíše do komentářové sekce pod tento článek správnou odpověď skrze aplikaci Dotekománie pro Android a iOS. Pro zvýšení šancí na výhru se musí stát fanouškem Dotekomanie.cz na FacebookuTwitteruInstagramu nebo Youtube, případně na všech.

Chytrý LED pásek Yeelight LED Lightstrip Plus vyhrává Jaromír Kopřiva, gratulujeme!

(Soutěž ukončena) Rychlá soutěž o Yeelight LED Lightstrip Plus

Yeelight Aurora LED Lightstrip Plus je zábavný flexibilní osvětlovací systém s jedinečnými možnostmi využití. Popusťte uzdu vaší fantazii a vytvořte si unikátní osvětlení v jakékoliv místnosti ve vaší domácnosti – kuchyni, obývacím pokoji, ložnici, chodbě či na schodišti. Aurora LED Lightstrip lze využít jako hlavní zdroj světla nebo jako ambientní osvětlení libovolného prostoru.

Samozřejmostí je snadná instalace a ovládání, které probíhá skrze mobilní aplikaci Yeelight App (kompatibilní s iOS a Android), kde nastavíte každý parametr jako např. barvu, teplotu, intenzitu osvětlení, ale i časovač a různé efekty. LED pásek Yeelight můžete také např. synchronizovat s přehrávanou hudbou a mnoho dalšího. Díky mobilní aplikaci můžete osvětlení kontrolovat odkudkoliv a kdykoliv si vzpomenete. Yeelight LED Lightstrip Plus spolupracuje s Apple HomeKit, Amazon Alexa a Google Assistant.

Soutěžní otázka zní: Kolik druhů barev nabízí chytré LED pásky Yeelight LED Lightstrip Plus? Nápovědu hledejte zde.

Partnerem soutěže je Alza.cz

Pravidla soutěže

Exit mobile version