Dotekomanie.cz

Shazam získává Dark Mode i pro Android [aktualizováno]

Aktualizováno 11. 10.

Před pár týdny jsme vás informovali, že aplikace Shazam pro iOS dostává nejen tmavý režim. Apple ukazuje, že aplikaci zatím nepohřbí a pracuje se na nových funkcí. Bylo jen otázkou času, než se objeví tzv. „dark mode“ i ve verzi pro Android. Dnes jsme se konečně dočkali a Shazam si mohou užívat v tmavém vzhledu i majitelé smartphonů se systémem Android.

Shazam je v základu nastaven tak, aby respektoval výchozí motiv v systému Android. Můžete si ale v nastavení manuálně vybrat, jestli chcete aplikaci v tmavém nebo světlém designu.

Původní článek 21. 9.

Aplikace na rozpoznávání hudby a objevování textů Shazam, kterou před několika měsíci odkoupila společnost Apple, přináší novou aktualizaci, která nabídne velice zajímavé novinky. Pojďme si je společně všechny představit. 

Shazam aktualizuje a dělá radost

Shazam ve verzi 13 se od včerejšího večera k dispozici v rámci obchodu s aplikacemi App Store. Mezi hlavní novinky patří nová podpora funkce Dark Mode, neboli tmavého režimu. Ta bude následně fungovat s iOS 13, což znamená, že pokud operační systém budete mít přepnutý například v Dark Modu, aplikace se tomuto nastavení automaticky přizpůsobí. 

Tato aktualizace přináší také novou možnost v podobě dlouhého stisknutí při přidání skladeb do knihovny nebo sdílení s přáteli. Nové vícedotykové gesto pro dva prsty pak usnadňuje výběr více položek najednou. To je ale zhruba tak vše, co se v nové verzi aplikace Shazam nachází. Aktualizace je pochopitelně k dispozici v App Store, kde si jej můžete stáhnout zdarma. 

Zdroje: 9to5mac.com, androidpolice.com

Exit mobile version