Dotekomanie.cz

Motorola One Macro láká na focení makro snímků

motorola one macro

Nějakou dobu se objevovaly nejrůznější náznaky, že Motorola chystá další mobil, který by měl nabídnout lepší schopnosti ve focené makro snímků. Dnes jsme se tedy dočkali a pro mnohé bude novinka asi menším zklamáním. Míří totiž do nižší třídy.

Motorola One Zoom představena, stojí 10 999 Kč [IFA]

Motorola One Macro

Název mobilu jasně napovídá, že hlavní bonusovou funkcí budou makro snímky. K tomuto účelu se nabízí 2MPx foťák na zadní straně. Hlavní senzor má 13 MPX a součástí je například laserové ostření. Ještě je zde třetí snímač, ale ten je určen pouze pro určování hloubky ostrosti.

O výkon se zde stará procesor Helip P70 od Mediateku, který by měl stačit pro většinu operací. Displej má výřez, přičemž rozlišení je pouze HD+. Všemu dodává energii baterie o kapacitě 4000 mAh s podporou rychlejšího nabíjení. Motorola One Macro nabízí navíc lehkou odolnost vůči vodě. Řekněme, že by neměl vadit déšť, ale rozhodně byste neměli mobil potopit do vody.

Specifikace

Motorola One Macro první míří na indický trh, kde bude k dispozici v přepočtu přibližně za 3 300 Kč. Nyní si musíme počkat, až společnost oznámí následnou dostupnost na dalších trzích.

Zdroje: fonearena.com, gsmarena.com

Exit mobile version