Motorola brzy oznámí Moto G8, G8 Plus a G8 Play

Motorola brzy oznámí Moto G8, G8 Plus a G8 Play
2019-10-22T18:00:48+02:00
• 22. 10. 2019

V pořadí 8. generace modelové řady Moto se začíná pomalu rýsovat a s tím přichází doslova hromada novinek, které jsou doprovázeny jak prvními fotografiemi, tak i možnými specifikacemi. Pod značkou Motorola zatím můžeme vyhlížet tři modely nesoucí název Moto G8, Moto G8 Plus a Moto G8 Play. Podle posledních úniků by mohlo dojít k oficiálnímu představení již během tohoto týdne v Brazílii.

Získá si publikum

U telefonu Moto G8 Plus se očekává 6,3palcový displej s FullHD rozlišením poháněný osmijádrovým procesorem Snapdragon 665 od Qualcommu. Zadní strana údajně nabídne 4000mAh baterii nebo tři objektivy (48 + 12 + 5 MPx) fotoaparátu s laserovým snímačem pro ostření. Výrobce nezapomněl připojit ani 3,5mm sluchátkový jack.

Druhý zástupce v podobě Moto G8 Play dostane 6,2palcový displej s HD+ rozlišením a „Waterdrop“ výřezem. Uvnitř naleznete osmijádrový procesor (2,0 GHz) či 4 000mAh baterii. Dozadu chtějí nasadit tři senzory fotoaparátu, LED blesk a také snímač otisků prstů. U něj plánují nasadit cenovku ve výši 264 dolarů (tj. cca 6 056 Kč).

Model Moto G8 by měl víceméně vycházet z Moto G8 Plus a oproti němu bude disponovat větším výřezem či nezíská možnost zaostření laserem. Dále fotografie odhalují skener otisků prstů, přítomné USB typu C a 3,5mm sluchátkový jack. Nakonec velikost a rozlišení displeje má být zachováno, ale naopak přijde jiný dodavatel procesoru, rozlišení u fotoaparátů, větší velikost baterie.

Zdroje: androidpolice.com, gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat