iPhone SE 2 zřejmě nabídne LCD displej od LG

iPhone SE 2 zřejmě nabídne LCD displej od LG
2019-10-25T11:30:07+02:00
• 25. 10. 2019

Na internetu se šíří informace o tom, že společnost LG jedná s Applem o dodání LCD displejů pro nástupce současné generace iPhone SE. Tyto panely už v současné chvíli procházejí kontrolami kvality. Podle anonymních zdrojů by se zařízení na trh mělo dostat již začátkem roku 2020. 

iPhone SE 2 bude spíše aktualizovaný iPhone 8

Pokud Apple skutečně představí druhou generaci iPhone SE, určitě jej vybaví LCD panelem. Je to hlavně z důvodu nízké ceny, kterou by iPhone SE 2 měl nabídnout. Kromě toho by velikost displeje měla činit 4,7 palců, tedy jako iPhone 8. Tato informace pochopitelně může některé fanoušky původního iPhone SE zklamat, který nabízel 4palcový displej. Na druhou stranu se jedná o spekulaci, vše tedy může dopadnout zcela jinak. 

Ming-Chi Kuo se k těmto spekulacím taktéž přidal, když zveřejnil svou analýzu. Ve své zprávě uvedl, že zařízení bude vypadat podobně jako iPhone 8, tudíž nabídne široké rámečky a hardwarové domácí tlačítko Home Button s Touch ID. Naopak by se zde měl nacházet výkonný procesor A13 Bionic a operační paměť s kapacitou 3 GB.

Druhá generace iPhone SE údajně dorazí ve třech barevných variantách – Space Grey, Silver a Red. K dispozici pak budou dvě verze lišící se ve velikosti úložiště – 64 a 128 GB. Bohužel i v tomto případě platí, že telefon nebude vybaven technologií 3D Touch, Apple jej nahradí Haptic Touch. Kuo předpovídá, že ceny začnou ve Spojených státech na 399 dolarech – cca 8 778 Kč bez DPH. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat