Dotekomanie.cz

iPhone SE 2 údajně dorazí již na jaře 2020, příchod dává smysl

Podle velice dobrého a populárního analytika Ming-Chi Kua společnost Apple v prvním čtvrtletí příštího roku představí druhou generaci kompaktního iPhone SE. Nový telefon bude pochopitelně cenově dostupnější než zbytek iPhonů, přičemž k dispozici bude v konstrukčních rozměrech iPhonu 8. Samozřejmě bude iPhone SE 2 vybaven novějšími hardwarovými prvky, jako je procesor A13 či operační paměť s kapacitou 3 GB. 

iPhone SE 2 bude cílit na odlišnou skupinu

Kuo ve své zprávě prohlásil, že většina hardwarové specifikace druhé generace iPhone SE bude vycházet z iPhone 8. Těchto kusů by se podle populárního analytika mělo prodat mezi 30 až 40 mil. Nutno podotknout, že časový rámec představení telefonu potvrdila nedávno i společnost Nikkei, která očekává, že novinka dorazí na jaře roku 2020. 

Levnější model by měl nabídnou 4,7palcový LCD displej bez výřezu, což znamená, že k dispozici bude klasická čtečka otisků prstů. Kromě toho by měl celkový design vycházet z již uvedeného iPhone 8. 

Kuo poznamenal, že cílovou skupinou budou hlavně majitelé iPhone SE a iPhone 6. Současný iPhone 8 stále oslovuje lidi, kteří se nezajímají o nejnovější funkce, jako jsou Face ID či vylepšené fotoaparáty. Naopak hledají levnější cestu k operačnímu systému iOS. A právě na tuto skupinu bude chtít Apple s iPhone SE 2 cílit. 

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version