Instagram zprávy zamíří na web

Instagram zprávy zamíří na web
2019-10-10T13:30:47+02:00
• 10. 10. 2019

Zdroj: Instagram

Instagram v poslední době získal několik novinek, přičemž již nyní se ví i o těch, které teprve zamíří do aplikací. Pokud bychom měli vybrat nejvýznamnější novinky, tak to rozhodně bude nasazení tmavého vzhledu, odstranění záložky Sleduji a nová aplikace Threads. Ukazuje se, že náš čeká ještě minimálně jedna důležitá novinka, ta se bude týkat soukromých zpráv.

Instagram mění prostředí pro Stories

Instagram rozšíří webovou verzi

Instagram byl původně jen sociální sítí na sdílení fotek, ale postupem času se z této služby stává i komunikační platforma. Ostatně Facebook plánuje, že uživatelé budou moci komunikovat napříč službami Messenger, WhatsApp a Instagram.

Sice zde máme nově aplikaci Threads od Instagramu, která nabízí jen komunikaci mezi přáteli, ale zatím tato sociální síť nic podobného nenabízela na webu. To se zřejmě změní, jak ukazuje Jane Manchun Wong (@wongmjane).

Jane se podařilo aktivovat část webové verze Instagramu, díky čemuž se dozvídáme, že uživatelé budou moci komunikovat i skrze webovou stránku. V podstatě se zde bude nacházet velmi podobné prostředí jaké známe u Messengeru od Facebooku.

Funkce komunikace budou mírně omezeny, ale v podstatě bude možné navíc odeslat srdíčko nebo fotografii. Jestli zde budou větší možnosti, zatím není známo. Samozřejmostí je podpora skupinové konverzace.

Facebook se zřejmě chystá na sjednocení, takže začíná do jednotlivých platforem integrovat podobné možnosti, aby uživatelská zkušenost byla velmi podobná. Nyní je otázkou, kdy se dočkáme webové verze pro soukromé zprávy.

Zdroje: twitter.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat