Instagram si pohrává nejen se skupinami u sledujících

Instagram si pohrává nejen se skupinami u sledujících
2019-10-20T15:00:11+02:00
• 20. 10. 2019

Nedávno jsme vás informovali, že Instagram zprávy zamíří na web. Kromě toho jsme se dočkali správy přístupu k účtu. Nyní se poodhalují další novinky, které se objeví minimálně v aplikaci pro Android. Zatím nejsou dostupné, ale vzhledem k tomu, že aplikace již obsahuje patřičné zdrojové kódy, může k aktivaci dojít kdykoliv na základě příkazu ze strany serveru.

Instagram pro iOS získává tmavý vzhled [aktualizováno]

Instagram a skupiny

Pokud v aplikaci Instagram zamíříte na informace o tom, koho sledujete, nachází se zde jen seznam uživatelů a účtů. V dohledné době asi přibudou skupiny, ale jak se ukazuje, nebude je možné vytvářet automaticky, aspoň soudě na základě toho, co víme dnes.

Instagram je bude automaticky vytvářet na základě témat, ale budou zde dvě skupiny, které se budou aktualizovat na základě dat za posledních 90 dnů. První skupiny seskupí účty, s kterými jste nejméně v interakci. Zde je tedy příležitost se znavit účtů, které již nemusí být tolik relevantní pro vás. Druhá skupina seskupí ty účty, jejichž obsah se zobrazuje nejčastěji ve streamu příspěvků.

Můžeme soudit, že Instagram plánuje další možnosti a použití těchto skupin. Možná se nakonec dočkáme speciálních streamů na základě skupin, ale možná trochu předbíháme. Kromě toho se dočkáme dvou drobnějších novinek. Jedna se bude týkat Příběhů, kde bude možné vysunout spodní lištu pro seznam Nálepek v příběhu. Poslední změna se bude týkat položky Jmenovka (anglicky Nametag). Pod tímto označením je poměrně těžké odhadnout, co vlastně nabízí. Místo toho se dočkáme nového názvu QR Code, který je směrodatnější.

Zdroje: twitter.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat