Google by mohl za týden představit také hodinky

Google by mohl za týden představit také hodinky
2019-10-10T15:00:42+02:00
• 10. 10. 2019

Již za týden se bude konat představování hardwarových novinek od společnosti Google. Není pochyb, že se dočkáme nových smartphonů Pixel 4 a PIxel 4 XL. Kromě toho dojde i na notebook a také nová zařízení pro domácnost. V poslední době se také mluví o nové verzi bezdrátových sluchátek. Překvapením tohoto týdne je i informace, že by Google mohl uvést smartphone Pixel s podporou 5G. Pokud se tak stane, novinka bude dostupná jen na několika trzích, možná jen v USA. Nyní se ale objevují informace, že by mělo dojít i na chytré hodinky.

Konečně Pixel hodinky?

Za posledních pár měsíců se objevily takřka všechny informace ohledně smartphonů Pixel. Za některými stojí přímo Google, jiné vypadají jako nechtěný únik. Dokonce se Pixel 4 objevil i na akčních webech, kde se cena vyšplhala vysoko. Web Nikkei Asian Review získal od svého zdroje informace, které potvrzují, že se dočkáme mimo jiné notebooku, chytrých zařízení do domácností a také hodinek.

Google odstranil (Android) Wear hodinky z Google Store

Bohužel nejsou k dispozici jakékoliv náznaky specifikací, ani nevíme, jak budou hodinky vypadat. Prý se má jednat o překvapení a možná si Google u této novinky nechal záležet na utajení. Na druhou stranu se může jednat o nepřesnou informaci.

Nemusíme snad připomínat, že o hodinkách od Googlu se spekuluje již pěknou řádku let. Nedávno se například objevily náznaky, že mohlo dojít na uvedení již v roce 2016, ale těsně před hardwarovou událostí došlo ke zrušení, jelikož hodinky nesplňovaly nároky Googlu. V roce 2017 se objevila zpráva, že Google posouvá představení hodinek na další rok. Rok na to došlo k dalšímu odkladu.

Zatím se tedy nejednalo o nic pozitivního v tomto segmentu, aspoň z pohledu Googlu. Ale letos celá situace dostala trochu jiný rozměr. Po odkoupení části divize společnosti Fossil se začal hledat viceprezident. Jestli se nakonec tedy dočkáme Pixel hodinek nebo ne, není jasné. Google i tentokrát může zrušit uvedení, pokud vedení společnosti nebude spokojeno s výsledkem.

Zdroje: asia.nikkei.com, phonearena.com, t3.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat