Dotekomanie.cz

Garmin MARQ Commander jsou nové luxusní hodinky za 42 900 Kč

Společnost Garmin se na trhu proslavila hlavně díky své široké škále chytrých nositelných zařízení. A právě katalog produktů se nyní rozhodla rozšířit o další kousek v podobě luxusních chytrých hodinek Garmin MARQ Commander. Pojďme si hodinky společně představit. 

Garmin MARQ Commander hodinky jsou vybaveny funkcí Always-On Display, prostřednictví které je displej hodinek neustále zapnutý. K dispozici jsou také vestavěné topografické mapy, funkce pro sledování aktivit a tak podobně. 

Garmin MARQ Commander s exkluzivními materiály

Commander MARQ je kromě výše uvedených funkcí vybaven také 1,2palcovým displejem s rozlišením 240 x 240 pixelů. Ten je pak vyroben z prvotřídních materiálů, jako je stealth matte design, safírovým sklem a matným diamantovým titanovým rámečkem. Hodinky jsou vybaveny také GPS modulem, vestavěnými topografickými mapami a novou funkcí, díky které je možné vymazat celou vnitřní paměť. Podpora chytrého oznámení, hudební aplikace, denní sledování aktivit a podobně je samozřejmostí. 

Garmin se rozhodl do hodinek implementovat také vyhrazený „tajný režim“, který po aktivaci zastaví ukládání a sdílení polohy GPS a deaktivuje bezdrátové připojení a celou komunikaci. Co se dalších hardwarových specifikací týká, tak k dispozici je vnitřní 32GB úložiště pro ukládání hudby a podobně. 

Hodinky samozřejmě podporují také Garmin Pay, kompas, gyroskop, akcelerometr či teploměr. Celková hmotnost hodinek pak činí 87 gramů při konstrukčních rozměrech 46 x 14,4 mm. Výdrž baterie na jedno nabití činí až 12 dní, při zapnutém GPS modulu pak 28 hodin. 

Naopak s aktivovaným GPS modulem a hudbou vydrží hodinky na jedno nabití jen 9 hodin. Garmin MARQ Commander jsou pochopitelně voděodolné, což zaručuje certifikace 10ATM. Cena tohoto produktu startuje na 42 900 Kč bez DPH.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version