Garmin MARQ Commander jsou nové luxusní hodinky za 42 900 Kč

Garmin MARQ Commander jsou nové luxusní hodinky za 42 900 Kč
2019-10-04T11:30:18+02:00
• 4. 10. 2019

Společnost Garmin se na trhu proslavila hlavně díky své široké škále chytrých nositelných zařízení. A právě katalog produktů se nyní rozhodla rozšířit o další kousek v podobě luxusních chytrých hodinek Garmin MARQ Commander. Pojďme si hodinky společně představit. 

Garmin MARQ Commander hodinky jsou vybaveny funkcí Always-On Display, prostřednictví které je displej hodinek neustále zapnutý. K dispozici jsou také vestavěné topografické mapy, funkce pro sledování aktivit a tak podobně. 

Garmin MARQ Commander s exkluzivními materiály

Commander MARQ je kromě výše uvedených funkcí vybaven také 1,2palcovým displejem s rozlišením 240 x 240 pixelů. Ten je pak vyroben z prvotřídních materiálů, jako je stealth matte design, safírovým sklem a matným diamantovým titanovým rámečkem. Hodinky jsou vybaveny také GPS modulem, vestavěnými topografickými mapami a novou funkcí, díky které je možné vymazat celou vnitřní paměť. Podpora chytrého oznámení, hudební aplikace, denní sledování aktivit a podobně je samozřejmostí. 

Garmin se rozhodl do hodinek implementovat také vyhrazený „tajný režim“, který po aktivaci zastaví ukládání a sdílení polohy GPS a deaktivuje bezdrátové připojení a celou komunikaci. Co se dalších hardwarových specifikací týká, tak k dispozici je vnitřní 32GB úložiště pro ukládání hudby a podobně. 

Hodinky samozřejmě podporují také Garmin Pay, kompas, gyroskop, akcelerometr či teploměr. Celková hmotnost hodinek pak činí 87 gramů při konstrukčních rozměrech 46 x 14,4 mm. Výdrž baterie na jedno nabití činí až 12 dní, při zapnutém GPS modulu pak 28 hodin. 

Naopak s aktivovaným GPS modulem a hudbou vydrží hodinky na jedno nabití jen 9 hodin. Garmin MARQ Commander jsou pochopitelně voděodolné, což zaručuje certifikace 10ATM. Cena tohoto produktu startuje na 42 900 Kč bez DPH.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat