Garmin vydává hodinky ve Star Wars edici

Garmin vydává hodinky ve Star Wars edici
2019-10-11T16:11:55+02:00
• 12. 10. 2019

Skalní fanoušci filmové ságy Star Wars nesmí přehlédnout aktuální novinky od společnosti Garmin, která získala potřebnou licenci k dvojici nových hodinek s názvem Legacy Saga Star Wars. Zatímco hodinky Rey jsou zastoupeny řádem Jedi (světlá strana), tak model Darth Vader potěší naopak příznivce temné strany. To mezi nimi pochopitelně přináší několik klíčových rozdílů.

Darth Vader v převaze

Hodinky s přívlastkem Darth Vader mají 45mm strojek z nerezové oceli s nápisem „Vládnout galaxii“. Vyplňuje jej 1,3palcový displej s rozlišením 260 x 260 pixelů a baterie s výdrží až 8 dnů. Celý design se nese v tmavém duchu, který byl doplněn o kožený a silikonový 22mm řemínek v černé barvě.

Druhá novinka získala označení Rey a 40mm pouzdro v bílém provedení je osazeno 18mm řemínkem (kůže, silikon) nebo sloganem „Nic není nemožné“. Výbava obsahuje 1,1palcový displej (218 x 218 pixelů) či baterii s maximální výdrží 7 dnů. U obou zařízení softwarové rozhraní nabízí speciální ciferníky s tematikou Star Wars.

Asi není ani potřeba zmiňovat širokou paletu standardních funkcí, jako je snímač tepové frekvence, GPS modul, sledování sportovních aktivit, monitoring spánku a možnost bezkontaktního placení přes Garmin Pay. Nakonec prodejní cena začíná bez rozdílu od 399,99 dolarů (tj. cca 9 389 Kč).

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat