iOS 13.2 beta 2 – nastavení rozlišení videa je konečně v aplikaci Fotoaparát

iOS 13.2 beta 2 – nastavení rozlišení videa je konečně v aplikaci Fotoaparát
2019-10-13T11:40:50+02:00
• 13. 10. 2019

Společnost s logem nakousnutého jablka zveřejnila v pořadí již druhou beta verzi připravovaného operačního systému iOS 13.2. První beta přinesla funkci typu Deep Fusion. Funkce využívá strojové učení k vytváření vysoce kvalitních fotografií při slabém osvětlení. Jedná se o skutečně vítanou novinku, neboť právě většina iPhone uživatelů pořizuje fotografie za zhoršených světelných podmínek. 

iOS 13.2 beta 2 přináší několik novinek

V rámci funkce Deep Fusion budou mít fotoaparáty uvnitř iPhone 11 a iPhone 11 Pro prakticky tři režimy. Každý z těchto režimů se automaticky aktivuje v závislosti na světelných podmínkách. Kromě toho bude režim aktivován na základě použití objektivu.

 

Kromě Deep Fusion jsme se nyní dočkali dalších zajímavých funkcí, respektive registrovaní vývojáři. Tak například přibyla možnost smazat aplikaci přímo přes její rychlé menu vyvolané skrze 3D Touch či Haptic Touch. Celkem dorazilo přes 60 nových emoji. Kromě toho je u emoji nový “nástroj” sloužící pro jednoduchý výběr odstínů pleti či pohlaví pro každou osobu. 

Další vítanou změnou je možnost smazat veškerou historii Siri, po jejímž použití budou veškeré vaše záznamy spojené se Siri vymazány ze serverů Applu, díky čemuž bude lépe chráněno vaše soukromí. Nové iPhony 11 a 11 Pro se dočkaly implementace možnosti změnit kvalitu záznamu videa přímo do nativní aplikace Fotoaparát.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat