Dotekomanie.cz

Bezdrátová, a přesto drátová, to jsou nová sluchátka Audictus Adrenaline 2.0

Audictus Adrenaline 2.0

Společnost Auditcus se věnuje výrobě kvalitních sluchátek za přijatelné ceny. Nedávno na trh uvedli nový model Audictus Adrenaline 2.0, který se za cenu kolem 1 000 Kč pyšní lehkou odolností proti vodě a poměrně dlouhou výdrží na nabití.

Z uší nevypadnou a ani se neztratí

Díky vzájemnému propojení sluchátek drátem se uživateli nestane, že by jedno sluchátko ztratil, navíc drátovým propojením obou sluchátek mizí problém s občasným nepřipojením levého či pravého sluchátka.  Sluchátka jsou díky funkci Multiport pairing schopná přijímat signál z více zařízení současně. Pohodlné a jisté nošení zaručují měnitelné špunty z paměťové pěny a silikonové vzpěry, které přidržují sluchátka v uchu a zabraňují jejich vypadnutí během sportovních aktivit.

 

Audictus Adrenaline 2.0 disponují certifikací IPX4, tedy jsou chráněny proti stříkající vodě. U pravého sluchátka je k dispozici standardní ovládání hudby či hovoru. Je zde umístěn i mikrofón. Výdrž sluchátek by měla činit pětihodinové nepřetržité hraní. Nabíjení trvá skoro polovinu výdrže přehrávání, dvě hodiny. Díky gumovým vycpávkám ušních boltců budou sluchátka lépe držet při provozování sportovních aktivit. Adrenaline 2.0 od firmy Audictus jsou vyrobena z kombinace materiálů hliníku a plastu.

Specifikace

Zdroj: audictus.com

Exit mobile version