AirPods Pro údajně dorazí koncem tohoto měsíce

AirPods Pro údajně dorazí koncem tohoto měsíce
2019-10-19T16:30:20+02:00
• 19. 10. 2019

Na internetu se objevily nové informace týkající připravovaných bezdrátových sluchátek od Applu. Právě další generace by měla přinést dlouho očekávané funkce, jako je například tlumení okolního hluku. Podle zahraničních serveru bychom se těchto sluchátek měli dočkat již koncem tohoto měsíce.

AirPods Pro nabídnou nové funkce

Nová sluchátka od Applu by se měla nazývat AirPods Pro. Prodávat by se pak měla za cenu okolo 260 amerických dolarů, což je zhruba 5 720 Kč bez DPH. Třetí generace populárních AirPods by se měla dočkat také zcela nového designu, díky kterému bude moci společnost implementovat funkci pro tlumení okolního hluku. Kromě toho bude ještě více tlačen důraz na kvalitu zvuku. 

Přídavek „Pro“ nedávno Apple představil i u svých nových vlajkových modelů. Je tedy jasné, že se snaží i v tomto případě odlišit sluchátka od již existujících generací. Vzhledem k novým funkcím dojde i na navýšení ceny. 

Ještě letos v dubnu analytik Ming-Chi Kuo poznamenal, že nová bezdrátová sluchátka od Applu budou sériově vyráběna během čtvrtého čtvrtletí 2019 a prvního čtvrtletí příštího roku. Uvidíme tedy, jak nakonec třetí generace dopadne. Doufejme jen, že se nových sluchátek s novými funkcemi dočkáme. Například tlumení okolního zvuku AirPods opravdu chybí.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat