Dotekomanie.cz

AirPods 3 pravděpodobně odhaleny v iOS 13.2 beta 1

Podle posledních spekulací se zdá, že Apple skutečně pracuje na nové generaci bezdrátových sluchátek AirPods, která by mohla nabídnout funkce v podobě potlačení okolních zvuků. Nyní se objevila dokonce informace, že bychom se těchto sluchátek mohli dočkat ještě do konce letošního roku. 

AirPods 3 poprvé s funkcí pro potlačení zvuku?!

Tato informace se zakládá na zdrojovém kódu operačního systému iOS 13.2 beta 1. Respektive byly ve zdrojovém kódu nalezeny nové ikony, které mají podobu AirPods. A právě tyto ikony odhalují lehce odlišný design, kterého by se nová sluchátka mohla dočkat. 

Jak si můžete z přiložených snímků všimnout, sluchátka by mohla nabídnout konstrukci podobnou špuntům. Díky novým koncům by v uších mohla být sluchátka lépe uchycena. Navíc by sluchátka v uších držela vícero uživatelům. Jen přeci současná generace má problém s tím, že ne každému design sluchátek do uší padne. AirPods 3 by navíc mohly být vybaveny náhradními špunty. 

Někteří spekulovali o tom, že by se právě tato sluchátka mohla dočkat funkce pro potlačení okolního hluku, což by velice zásadně vylepšilo požitek z poslechu hudby či podcastů. Nejsme si však zatím jisti, zda se takových sluchátek letos skutečně dočkáme. 

Zdroje: ubergizmo.com, 9to5mac.com

Exit mobile version