Spotify integruje nově služby Facebook Stories

Spotify integruje nově služby Facebook Stories
2019-09-03T15:00:03+02:00
• 3. 9. 2019

Švédská hudební streamovací služba Spotify i nadále pokračuje v krasojízdě, tedy v uvolňování nových funkcí. Nyní společnost oznámila další novinku, tentokrát se týká integrace se službami od Facebooku. 

Spotify více integruje služby třetích stran

Podle nejnovějších informací se totiž zdá, že Spotify pracuje na nové funkci, prostřednictvím které budete moci sdílet svou hudbu do služby Facebook Stories. Pokud tedy chcete, aby vaši přátelé věděli, jaké skladby se vám například líbí, můžete nyní své oblíbené skladby sdílet do Facebook Stories. Vaši sledující (přátelé) pak budou mít k dispozici 15sekundový náhled. 

V praxi bude možné funkci aktivovat jednoduchým krokem. Postupujte tedy takto: při prohlížení skladby ve Spotify klepněte na tlačítko „Sdílet“, vyberte službu Facebook, upravte svůj příběh a zveřejněte jej do svého Stories. Vaší sledující pak budou mít k dispozici 15sekundový náhled, ovšem pokud si budou chtít skladbu celou přehrát, mohou klepnout na tlačítko „Play on Spotify“.

Nová funkce je logickým krokem, který službu posune opět o kousek vpřed. Navíc uživatelé a samotní tvůrci v poslední době rádi tímto způsobem propagují své skladby. V současné chvíli by měla být funkce k dispozici na vybraných trzích. Ovšem v příštích několika dnech by se měla objevit i u nás v České republice.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat