Dotekomanie.cz

Bezpečnostní kameru EZVIZ Husky Air vyhrává… [aktualizováno]

EZVIZ Husky Air

S novým týdnem zde máme další soutěž. Tentokrát můžete získat chytrou bezpečnostní kameru EZVIZ Husky Air (C3W), kterou můžete ovládat z mobilního telefonu. Cenu do soutěže věnovala Alza.cz. Důležité je správně odpovědět na soutěžní otázku. Soutěžící napíše do komentářové sekce pod tento článek správnou odpověď skrze aplikaci Dotekománie pro Android a iOS. Pro zvýšení šancí na výhru se musí stát fanouškem Dotekomanie.cz na Facebooku, Twitteru, Instagramu nebo Youtube, případně na všech.

Bezpečnostní kameru EZVIZ Husky Air (C3W) vyhrává Pavel Kábrt, gratulujeme!

Neměli jste štěstí? Zkuste naši další soutěž: Soutěž o sluchátka Panasonic RP-BTS35, nyní v celkové hodnotě 10 000 Kč

(Soutěž ukončena) Rychlá soutěž o EZVIZ Husky Air (C3W) Full HD 1080p

V nové soutěži můžete vyhrát chytrou bezpečnostní kameru s dálkovým přístupem EZVIZ Husky Air (C3W) Full HD 1080p v hodnotě 2 599 Kč. Je opatřena stupněm krytí IP66, což znamená, že odolá nejen prachu a vodě, ale je rovněž navržena pro bezproblémové fungování i v extrémních podmínkách při teplotách od -25 ° C do 45 ° C.

Kamera je vybavena vestavěným reproduktorem a citlivým mikrofonem, který zajistí kvalitní záznam zvuku až na vzdálenost 5 metrů. Pomocí mobilní aplikace můžete prostřednictvím kamery obousměrně komunikovat a zařízení využívat např. jako intercom. Navíc je kompatibilní s kompatibilní s Google Assistant, Amazon Alexa a IFTTT.

Soutěžní otázka zni: Jaký je u této kamery dosah nočního vidění? Nápovědu hledejte zde.

Partnerem soutěže je Alza.cz

Pravidla soutěže

Exit mobile version