Shazam získává Dark Mode i pro Android aktualizováno

Shazam získává Dark Mode i pro Android [aktualizováno]
2019-10-11T07:55:52+02:00
• 11. 10. 2019

Aktualizováno 11. 10.

Před pár týdny jsme vás informovali, že aplikace Shazam pro iOS dostává nejen tmavý režim. Apple ukazuje, že aplikaci zatím nepohřbí a pracuje se na nových funkcí. Bylo jen otázkou času, než se objeví tzv. „dark mode“ i ve verzi pro Android. Dnes jsme se konečně dočkali a Shazam si mohou užívat v tmavém vzhledu i majitelé smartphonů se systémem Android.

Shazam je v základu nastaven tak, aby respektoval výchozí motiv v systému Android. Můžete si ale v nastavení manuálně vybrat, jestli chcete aplikaci v tmavém nebo světlém designu.

logo-app Shazam Shazam Entertainment Limited Zdarma ANDROID

Původní článek 21. 9.

Aplikace na rozpoznávání hudby a objevování textů Shazam, kterou před několika měsíci odkoupila společnost Apple, přináší novou aktualizaci, která nabídne velice zajímavé novinky. Pojďme si je společně všechny představit. 

Shazam aktualizuje a dělá radost

Shazam ve verzi 13 se od včerejšího večera k dispozici v rámci obchodu s aplikacemi App Store. Mezi hlavní novinky patří nová podpora funkce Dark Mode, neboli tmavého režimu. Ta bude následně fungovat s iOS 13, což znamená, že pokud operační systém budete mít přepnutý například v Dark Modu, aplikace se tomuto nastavení automaticky přizpůsobí. 

Tato aktualizace přináší také novou možnost v podobě dlouhého stisknutí při přidání skladeb do knihovny nebo sdílení s přáteli. Nové vícedotykové gesto pro dva prsty pak usnadňuje výběr více položek najednou. To je ale zhruba tak vše, co se v nové verzi aplikace Shazam nachází. Aktualizace je pochopitelně k dispozici v App Store, kde si jej můžete stáhnout zdarma. 

logo-app Shazam Developer Zdarma iOS

Zdroje: 9to5mac.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat