Dotekomanie.cz

Samsung Galaxy A90 5G údajně nabídne Snapdragon 855, 6 GB RAM a další

Na internetu kolují první uniklé snímky dosud nepředstaveného modelu Samsung Galaxy A90 s podporou nejnovějších 5G sítí. Název telefonu se mimo jiné nedávno objevil i na oficiálních stránkách společnosti Samsung, což také potvrdilo přítomnost superrychlého 25W nabíjení. Nyní se ale v Korei objevila údajně oficiální prodejní krabička, která poodhaluje finální design a hardwarové specifikace telefonu. 

Samsung Galaxy A90 5G nabídne zajímavé parametry

Podle uniklého snímku se zdá, že model Galaxy A90 5G nabídne 6,7palcový Super AMOLED Infinity-U displej s rozlišením Full HD+. Na zadní straně telefonu se pak bude nacházet hned trojice fotoaparátů, a to se sestavou 48 + 5 + 8 megapixelů. Naopak na přední straně by se měl nacházet 32megapixelový fotoaparát. 

Srdcem celého telefonu by se měl stát octa-core procesor, pravděpodobně Snapdragon 855 v kombinaci s 5G modemem Qualcomm X50. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak postará operační paměť s kapacitou 6 GB. K dispozici bude samozřejmě také vnitřní 128GB úložiště pro soukromá data. Zajímavostí je, že Samsung implementuje čtečku otisků prstů přímo do displeje. 

Dřívější zprávy hovořily o tom, že telefon nabídne technologii Tilt OIS. Díky této technologii se objektiv během pohybu naklápí nahoru nebo dolů. Když je tedy v praxi telefon nakloněn, fotoaparát se bude maximálně snažit o to, aby objektiv byl rovný a vystředěný. 

Očekává se, že Samsung Galaxy A90 s podporou 5G sítí bude oficiálně představen v průběhu příštího měsíce, tedy v září. S největší pravděpodobností se tak stane na konferenci IFA 2019. 

Specifikace Samsung Galaxy A90 5G

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version