Samsung Galaxy A20s přibližuje úřad TENAA

Samsung Galaxy A20s přibližuje úřad TENAA
2019-09-08T16:30:39+02:00
• 8. 9. 2019

Čínský telekomunikační úřad TENAA vydal potřebnou certifikaci zařízení s názvem Galaxy A20s (SM-A2070) a díky ní může společnost Samsung postoupit dále s pracemi. Telefon připomíná model Galaxy M30 po stránce designového zpracování. Ovšem vnitřní výbava ve srovnání nejspíš bude o něco méně výkonná. Výpis z databáze přináší jak seznam hlavních specifikací, tak jsou k nahlédnutí také první fotografie novinky.

Zapadne do průměru

Infinity-V displej s úhlopříčkou 6,49 palce požene vpřed osmijádrový procesor Exynos 7884 z vlastní dílny běžící pod taktovací frekvencí 1,6 GHz. Za ním následuje 4GB operační paměť RAM a interní úložiště s kapacitou 64 GB, které půjde rozšířit až o dalších 512 GB po vložení paměťové microSD karty. Jihokorejský výrobce do těla o tloušťce 7,99 mm vměstná článek baterie s kapacitou 4 000 mAh.

Přesnou konfiguraci trojice objektivů v zadní části bohužel prozatím neznáme, ale ještě ji doplňuje přisvětlovací LED blesk či skener otisků prstů. Mezi ostatní prvky výbavy patří podpora dual-SIM, funkce Bluetooth 4.2, 3,5mm jack pro sluchátka, systém Android ve verzi 9.0 Pie překrytý vlastním rozhraním One UI a dvě barevné verze (černá, modrá).

I když neznáme datum oficiálního představení v celosvětovém měřítku nebo prodejní cenovku, tak k tomu všemu může dojít v nejbližších dnech, neboť v minulosti telefon stihl získat důležité certifikace od Bluetooth SIG a Wi-Fi Alliance.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat