Movado Connect 2.0 – zcela nová kolekce s Wear OS

Movado Connect 2.0 – zcela nová kolekce s Wear OS
2019-09-29T15:00:26+02:00
• 29. 9. 2019

Movado Connect 2.0 (PRNewsfoto/Movado Group, Inc.)

1

Operační systém Wear OS společnosti Google se může pochlubit několika novinkami v podobě chytrých hodinek, které si protentokrát připravila americká firma Movado. Jejich nová generace hodinek byla pojmenována Connect 2.0 a díky dvěma velikostem pouzder z nerezové oceli osloví nejen mužské osazenstvo. Celá kolekce čítá až 15 různých modelů, takže ani nejnáročnější zákazník by nemusel odejít s nepořízenou.

Dotaženo téměř k dokonalosti

Jak bylo zmíněno výše, tak hodinky ve dvou velikostech (40/42 mm) jsou vyrobeny v 7 barevných provedení. Uvnitř se nachází čipová sada Snapdragon 3100 od Qualcommu, 1GB operační paměť RAM nebo 8GB interní úložiště. Baterie s neznámou kapacitou vydrží 24 hodin za plného provozu, ale v režimu klasických hodinek dokáží fungovat 2 až 4 dny.

Výčet specifikací ještě zahrnuje akcelerometr, výškoměr, gyroskop, GPS modul, NFC pro bezkontaktní placení přes Google Pay, mikrofon či snímač srdeční frekvence s funkcí detekce pádu. Hlavní korunka je doplněna o dvě programovatelná tlačítka, která ve výchozím nastavení otevírají Google Fit a Google Pay.

Samotné pásky pořídíte z nerezové oceli, kůže, tkaniny a speciální mechanismus slibuje rychlou výměnu. Oficiální prodej startuje v pondělí 14. října za cenovku v rozmezí od 465 až 795 dolarů (tj. cca 10 982 – 18 776 Kč) odvíjející se od vybrané varianty.

Zdroje: phonearena.com, movado.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

David Rieger

30. 9. 2019, 5:24

Dokud google nepovoli platby google pay v čr tak jsou hodinky jen ukazatel casu a notifikaci

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat