Motorola One Macro na prvním obrázku aktualizováno

Motorola One Macro na prvním obrázku [aktualizováno]
2019-10-01T15:30:06+02:00
• 1. 10. 2019

Aktualizováno 1. 10.

Před dvěma týdny se objevily informace o nadcházejícím modelu od Motoroly, který ponese označení One Macro. Již podle názvu bylo jasné, že se u této novinky objeví fotografické funkce zaměřené na focení blízkých objektů a detailů. Nyní došlo k úniku některých informací, včetně vzhledu zadní strany mobilu.

Zadní strana bude disponovat hlavním 13MPx foťákem, který bude mít k dispozici 2MPs kamerku pro určování hloubky ostrosti. Pak zde ale bude další 2MPx snímač, který bude zaměřen na pořizování makro snímků. Samotná cena by se měla pohybovat okolo 240 dolarů, tedy cca 5 700 Kč. Kdy dojde k představení, není známo.

Původní článek 16. 9.

V průběhu minulého měsíce se na internetu objevilo hned několik spekulací ohledně nadcházejícího modelu společnosti Motorola. Původně se mělo za to, že se bude jednat o smartphone Motorola G8 Play. Nyní ale víme, že vše bude trochu jinak.

Motorola One Macro specifikacemi příliš neohromí

Na internetu se objevila fotografie, na které je údajně zachycen model Motorola One Macro. Tento model by měl disponovat typickou konstrukcí společnosti Motorola, najdeme zde tedy tlustou bradu a na pravé straně tlačítka pro regulaci hlasitosti a jedno tlačítko pro zapnutí / vypnutí displeje. 

One Macro se dokonce objevil také ve velmi populární aplikaci Geekbench, ve které bylo zachyceno nespočet zařízení. Pokud jsou tedy informace pravdivé, srdcem celého telefonu bude procesor Helio P60. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty by se pak měla postarat operační paměť s kapacitou 2 GB. Součástí telefonu pak bude s největší pravděpodobností nejnovější operační systém Android Pie. 

Tento konkrétní kousek získal v testech 1 429 bodů (na jedno jádro) a 5 584 bodů (na více jader). Bohužel více informací o telefonu v současné chvíli nemáme. Ani samotná společnost Motorola nijak nekomentovala možný příchod One Macro.  

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat