Dotekomanie.cz

iPhone 12 údajně nabídne zcela nový design, podporu 5G a další

Velice populární analytik Ming-Chi Kuo vyšel s novými informacemi ohledně budoucích iPhonů, přesněji se jedná o modely, které by měly být vydány příští rok. Zejména se údajně můžeme těšit na nový design. Novinek však bude daleko více. 

České ceny u novinek iPhone 11, iPhone 11 Pro (Max), iPad a Apple Watch

iPhone 12 bude inovativní ve všech směrech

Podle velice přesného a známého analytika se v průběhu příštího roku dočkáme iPhonu, jenž se dočká tří klíčových vylepšení – zcela nového designu, podpory 5G sítí a nové funkce fotoaparátu. Ming-Chi Kuo mimo jiné ve své analýze prohlásil, že díky těmto změnám bude iPhone opět patřit k prodejním hitům. 

Nutno podotknout, že analytik nijak blíže nespecifikoval změny designu. Již dříve však Ming-Chi Kuo prohlásil, že iPhone v roce 2020 nabídne ToF senzory. Díky tomu by se měla výrazně zlepšit kvalita videí a fotoaparátů. Kromě toho přibudou i nové funkce pro VR, tedy virtuální realitu. Další změnou by měly být OLED panely, které budou k dispozici u všech modelů vydaných v roce 2020. 

Zatímco výrobci podporu 5G sítí do svých mobilních přístrojů implementují již nějaký ten pátek, Apple si tuto parádu nechává až na příští rok. S největší pravděpodobností za to může nová spolupráce s Intelem. Apple zkrátka a jistě nemá připravené modemy, případně jde o byznys strategii. 

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version