Dotekomanie.cz

iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max nabízejí větší RAM

Nově představený iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max přicházejí nejen s lehce upraveným designem a novými funkcemi, ale také s navýšenou kapacitou operační pamětí. To vše pak podtrhuje procesor A13 Bionic, který je nejvýkonnější na světě. 

České ceny u novinek iPhone 11, iPhone 11 Pro (Max), iPad a Apple Watch

iPhone 11 Pro nabízí vyšší operační paměť

Nyní se na internetu objevily informace o bližších hardwarových specifikací, o kterých Apple nikdy na konferenci nemluví. Nový iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max přichází s 6GB operační pamětí. V tomto případě se jedná o nárůst 2 GB RAM, oproti loňskému modelu XS. Naopak levnější model iPhone 11 disponuje 4GB operační pamětí – jen pro zajímavost, loňský iPhone XR nabízel 3 GB RAM. 

Tyto specifikace přicházejí od velice spolehlivého zdroje @OnLeaks, který mimo jiné ve svém tweetu zveřejnil kapacitu baterie u nových iPhonů. Podle vše disponuje iPhone 11 Pro baterií o kapacitě 3 190 mAh, zatímco větší model iPhone 11 Pro Max se chlubí s 3 500mAh baterií. Pro porovnání, loňský model XS Max nabízel 3 174mAh baterii. Naopak levnější iPhone 11 disponuje „pouze“ 3 110mAh akumulátorem. OnLeakes tyto informace údajně získal od čínské certifikační platformy, tudíž nejsou oficiálně potvrzeny. 

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version