Huawei Watch GT 2 se ukazují na tiskových renderech aktualizováno

Huawei Watch GT 2 se ukazují na tiskových renderech [aktualizováno]
2019-09-17T05:25:26+02:00
• 17. 9. 2019
2

Aktualizováno 17. 9.

Nedávno Evan Blass (@evlekas) ukázal, jak bude vypadat nejvybavenější verze Mate 30 v edici Porsche Design. Nyní zveřejnil podobu hodinek Huawei Watch GT2, čím potvrzuje předchozí únik. Bohužel stále nevíme, jestli bude obsažen původní proprietární systém, nebo dojde na použití HarmonyOS.

Původní článek 3. 9.

Po internetu nově kolují zajímavé informace týkající se dosud nepředstavených chytrých hodinek pod názvem Huawei Watch GT 2. Vůbec poprvé se nyní objevily dokonce i fotografie s finálním konstrukčním zpracováním. 

Původní generace používaly systémem LiteOS, ale asi dojde k výměně za nový operační systém HarmonyOS. S touto informací přišel zahraniční server 9to5Google. Mělo by se tak jednat o druhý produkt od Huawei s vlastním operačním systémem. První jsme se dočkali HarmonyOS u televize.

Huawei Watch GT 2 nabídne dvě verze

Jelikož se Huawei nyní nemusí spoléhat na konkurenční operační systém WearOS, mohou být Watch GT 2 vydány zcela bez problémů společně s řadou Mate 30, které se dočkáme cobydup. Pokud jsou informace správné, novinka by měla dorazit s baterií o kapacitě 445 mAh. Předchozí model vydržel na jedno nabití až dva týdny, ovšem Watch GT 2 by měl tuto hranici ještě překonat. 

Zdá se také, že displej bude mírně vylepšen. K dispozici by totiž měl být jasnější panel. Co se dalších konstrukčních změn týká, můžeme například zmínit mírně štíhlejší korunku. Kromě toho bude Watch GT 2 k dispozici hned ve dvou verzích. Jedna se bude řadit spíše do sportovní kategorie, zatímco druhá bude lákat na svou klasičnost s koženým řemínkem. Dále bychom se údajně měli dočkat integrovaného reproduktoru, což naznačuje, že bychom mohli prostřednictvím Watch GT 2 přijímat telefonní hovory.

 

Obě varianty by měly nabídnout i LTE, integrované GPS moduly a optické senzory srdeční frekvence. Očekává se, že nové chytré hodinky od Huawei budou představeny spolu s nadcházející řadou Mate 30, tedy na veletrhu IFA 2019 v Berlíně. 

Zdroje: 9to5google.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Libor Foltýnek

4. 9. 2019, 7:43

Jak to je v takovém případě se zárukou? On ten LiteOS houby uměl, takže cokoliv jiného bude jen lepší, ale co když někomu přestane fungoat něco, co předtím fungovalo? Není to pak rozpor s kupní smlouvou a nejde hodinky vrátit?

Přemysl Vaculík

VIP 4. 9. 2019, 9:55

Tak zkusil bych reklamaci, ale v případě softwaru nevím, možná na to budou mít nějakou podmínku.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat