Dotekomanie.cz

Galaxy Note by se mohl dočkat cenově dostupnější verze

Zahraniční server SamMobile získal zajímavou informaci (spekulace), že by jihokorejská společnost Samsung v současné době měla pracovat na novém chytrém telefonu s kódovým označením SM-N770F. A právě dle tohoto čísla se zdá, že by se mělo jednat o cenově dostupnější smartphone řady Galaxy Note. 

Galaxy Note zřejmě v lenvější variantě

Pokud se tato informace ukáže jako pravdivá, SM-N770F bude již druhým cenově dostupným telefonem řady Galaxy Note od společnosti Samsung. Prvním takovým telefonem se stal Galaxy Note 3 Neo, jenž se svými hardwarovými specifikacemi řadil spíše do střední třídy. Jen pro zajímavost, tento model byl na trh uveden před pěti lety, tedy v roce 2014 a jeho kódové označení znělo SM-N750F. 

Galaxy Note 3 Neo v té době přišel s menším displejem, méně výkonným procesorem a fotoaparátem s nižším rozlišením, samozřejmě vše ve srovnání s vlajkovým modelem Galaxy Note 3. Pochopitelně jsme nyní ve fázi, kdy hardwarové specifikace týkající se možného modelu SM-N770F nejsou známy. Podle zahraničních médií se spekuluje pouze o tom, že by zařízení mělo nabídnout vestavěné úložiště minimálně 128 GB. 

Vzhledem k tomu, že Galaxy Note 10 začíná na ceně 24 990 Kč vč. DPH, je určitě rozumným krokem, že bychom se mohli dočkat cenově dostupnější varianty. Jednalo by se navíc o skvělý produkt podporující S-Pen pro ty, kteří nechtějí za vlajkový model zaplatit tolik peněz. 

Zdroj: androidcentral.com

Exit mobile version