Galaxy Note by se mohl dočkat cenově dostupnější verze

Galaxy Note by se mohl dočkat cenově dostupnější verze
2019-09-27T18:00:04+02:00
• 27. 9. 2019
1

Zahraniční server SamMobile získal zajímavou informaci (spekulace), že by jihokorejská společnost Samsung v současné době měla pracovat na novém chytrém telefonu s kódovým označením SM-N770F. A právě dle tohoto čísla se zdá, že by se mělo jednat o cenově dostupnější smartphone řady Galaxy Note. 

Galaxy Note zřejmě v lenvější variantě

Pokud se tato informace ukáže jako pravdivá, SM-N770F bude již druhým cenově dostupným telefonem řady Galaxy Note od společnosti Samsung. Prvním takovým telefonem se stal Galaxy Note 3 Neo, jenž se svými hardwarovými specifikacemi řadil spíše do střední třídy. Jen pro zajímavost, tento model byl na trh uveden před pěti lety, tedy v roce 2014 a jeho kódové označení znělo SM-N750F. 

Galaxy Note 3 Neo v té době přišel s menším displejem, méně výkonným procesorem a fotoaparátem s nižším rozlišením, samozřejmě vše ve srovnání s vlajkovým modelem Galaxy Note 3. Pochopitelně jsme nyní ve fázi, kdy hardwarové specifikace týkající se možného modelu SM-N770F nejsou známy. Podle zahraničních médií se spekuluje pouze o tom, že by zařízení mělo nabídnout vestavěné úložiště minimálně 128 GB. 

Vzhledem k tomu, že Galaxy Note 10 začíná na ceně 24 990 Kč vč. DPH, je určitě rozumným krokem, že bychom se mohli dočkat cenově dostupnější varianty. Jednalo by se navíc o skvělý produkt podporující S-Pen pro ty, kteří nechtějí za vlajkový model zaplatit tolik peněz. 

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 27. 9. 2019, 18:49

Jak známé Samsung tak mu dá cenu 17 tisíc s parametry střední třídy do 6tisic 😂

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat