Dotekomanie.cz

Apple vydal iOS 13.1 beta 2

Společnost Apple dnes vydala v pořadí již druhou vývojářskou verzi iOS 13.1. Ještě před týdnem učinil Apple poměrně zajímavé rozhodnutí, kdy přeskočil klasickou GM verzi iOS 13 a místo toho zveřejnil iOS 13.1 beta. Druhá beta verze však přínáší některé funkce, které byly v rámci iOS 13 beta odebrány, jako je například možnost ETA sdílení v Mapách, Shortcuts Automations a sdílení zvuku.

Registrovaní vývojáři si mohou novou aktualizaci stáhnout přímo z internetových stránek určených pro vývojáře. Případně lze instalační balíček stáhnout jako OTA (over-the-air aktualizaci).

iOS 13.1 příliš novinek nepřináší

Bohužel se zdá, že se příliš velké změny neodehrály. A je to celkem logické, neboť Apple se pomalu a jistě blíží do finále. Na vývoj má už jen pár týdnů. Společnost se nyní hlavně soustředí na opravy chyb, kterých je stále mnoho. Jediné viditelné změny se odehrály v návratu Shortcut Automation a funkce Share ETA.

Nicméně, můžeme očekávat, že v následujících dnech přibude další beta verze, přičemž aktualizací se dočkají i veřejní testeři. Veřejnou verzi si můžete stáhnout v případě, že se zaregistrujete na webu beta.apple.com a do svého zařízení nainstalujete vývojářský profil

Zdroj: neowin.net

Exit mobile version