Apple otevírá brány nezávislým servisům, mohou opravit iPhone po záruce

Apple otevírá brány nezávislým servisům, mohou opravit iPhone po záruce
2019-09-02T15:00:27+02:00
• 2. 9. 2019

Apple na své tiskové konferenci přišel s poměrně neočekávaným výrokem, neboť se zavázal, že konečně umožní nezávislým servisům opravit iPhony, které budou již dávno po záruce. Tato novinka je součástí programu Independent Repair Provider Program a v podstatě poskytuje součásti, nástroje a školení servisům, které chtějí pracovat s originálním hardwarem společnosti Apple. 

Apple jde konečně vstříc nezávislým servisům

Prozatím je program k dispozici pouze v Severní Americe, ovšem v budoucnu se chystá rozšířit i na další regiony v Evropě a Asii. Nicméně, nutno podotknout, že mimo záruční opravy jsou omezeny většinou na jednotlivé části, jako jsou přední nebo zadní skleněné panely, prasklé čočky u fotoaparátů a podobně. Pro zákazníky je to ale i tak velká výhra, protože v praxi budou mít širší výběr možností, kde si mohou nechat své telefony opravit. 

Nezávislé podniky se nyní do programu Independent Repair Provider Program mohou zdarma zaregistrovat. Jakmile Apple schválí jejich registraci, zdarma jim budou poskytnuty potřebné nástroje a školení, které budou k dispozici online. Následně pak podniky dostanou přístup ke stejným originálním dílům jako autorizovaní prodejci za stejnou cenu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat