Apple Arcade je nyní k dispozici pro iOS 13 beta uživatele

Apple Arcade je nyní k dispozici pro iOS 13 beta uživatele
2019-09-18T19:27:02+02:00
• 18. 9. 2019

Zdroj: Apple

1

Jestliže patříte mezi uživatele, kteří v současné chvíli používají beta verze operačního systému iOS 13, případně iOS 13.1, máme pro vás zajímavou informaci. Počínaje dnešního dne se můžete v rámci App Storu přihlásit k předplatnému služby Apple Arcade.

Apple TV+ a Arcade – české ceny jsou příznivé

Apple Arcade si můžete již nyní otestovat

Nová služba není ještě na trhu a pro svou funkčnost vyžaduje operační systém ve verzi iOS 13, tvOS 13 nebo macOS Catalina. V praxi to znamená, že pokud používáte starší verze systémů, k Apple Arcade se nemáte jak dostat. Nutno podotknout, že služba bude k dispozici od tohoto čtvrtka, kdy Apple zveřejní finální verze svých systémů. 

Dobrou zprávou je, že v Česku nebudeme čekat na novou službu, jsme totiž v první vlně. Ostatně je Česká republika zařazena do první vlny, co se týče nových iPhonů. 

Služba Arcade obsahuje nebo bude celkem obsahovat 100 nejkvalitnějších her pro zařízení společnosti Apple. Nikde jinde se nemají objevit, což vytváří pocit exkluzivity. Sice Apple konstatuje, že budete mít k dispozici zkušební období, ale nikde není stanoveno, jak dlouhé má být.

Každá hra má pak v App Storu svou vlastní stránku s upoutávkou, snímky obrazovky a podobně. Pokud nebudete odběratelem Apple Arcade, objeví se vám v App Storu u dané hry modré tlačítko, kterým budete moci službu aktivovat zdarma (zkušební doba). Cena této služby byla stanovena v Česku na 139 Kč, přičemž za tuto částku můžete přizvat až pět členů rodiny. Apple Arcade startuje již 19. září.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

David Zápal

19. 9. 2019, 2:08

Stanovené je. Máte to i na fotce. 1 month trial. Momentálně tam je 62 her, každý týden přibudou nové. Některé jsou opravdu hodně dobré, cca šestina.

Není pravda, že hry se neobjeví i jinde, objeví, třeba na konzolích, ale nesmí být na Androidu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat