Dotekomanie.cz

Youtube umožní stahování videí ve Full HD kvalitě

Youtube

Zdroj: Youtube

Minulý měsíc jsme se dočkali menší novinky v rámci aplikace Youtube a možnosti stahování videí. Aplikace jako taková získala návrhy videí ke stažení. Sice se jedná o vylepšení, ale očekávali jsme, že se jako první objeví možnost stažení videí ve vyšší kvalitě. Až nyní jsme se dočkali, aspoň z části.

Youtube a stahování videí

Abyste si mohli legálně stáhnout jakékoliv video na Youtube, musíte mít placenou verzi Youtube Premium. Bohužel do této chvíle byla maximální kvalita nastavená na HD. Sice se jednalo o dostatečnou kvalitu, ale na zařízeních s větším displejem a větším rozlišení to nebylo dostatečné.

Youtube Premium a Music startuje v Česku, cena začíná na 149 Kč

Nyní se ukazuje, že Youtube začíná rozšiřovat novou možnost. První se objevila možnost stažení videa ve Full HD kvalitě na iPhonech a nyní i na smartphonech s Androidem. S touto možností samozřejmě musíte počítat s větším objemem dat.

Dle dostupných informací soudíme, že novinka se objevuje nezávisle na aktualizaci aplikace. Youtube zřejmě novinku spouští postupně, zřejmě dochází k aktivaci ze strany serverů. Zatím jsme novou možnost neobjevili ani na jednom redakčním zařízení. Pokud se u vás objevila, dejte nám vědět v komentářích.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version